Wpis z mikrobloga

Czołem piwna bracio ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skuszony risami z poprzedniego miesiąca dołączyłem Właśnie dotarła do mnie pierwsza przesyłka. W tym miesiącu trochę stonowali - sporo lagerów i ip ale jestem kontent a różowa się dopomina hibiskusa.

Za miesiąc święta za pasem więc spodziewam się czegoś specjalnego. Ogólnie myślę, że dość ciekawy pomyśł na prezent, albo na zapoznianie się z zachodnią sceną kraftu

Jeśli ktoś z Was chciałby reflink na 50% zniżki na zamówienie wraz z darmową wysyłką z dostawą UPS, to zapraszam na priv. Płacąc revolutem naliczyło mi 100 złotych z groszami.

#p--o #craftbeer #pijzwykopem #mikkeller #prezent #swieta
mike-mo - Czołem piwna bracio ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skuszony risami z poprzedniego miesiąca ...

źródło: comment_yrf8aSAFtHMvtlaVmLFb4zDPsiJjzDOH.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamciu1: jasne poszedł priv. Jako, że może dość chaotycznie wyżej napisałem to tu dopiszę dwa słowa. Jest to forma subskrypcji od Mikkellera pod nazwą >>Mikkeller Beer Mail<<. 9 piw raz na miesiąc. wysyłka 1 dnia miesiąca, czyli wersja grudniowa wysyłana 1/12/2018
  • Odpowiedz
@mike-mo: Powiedz mi bo się kiedyś zastanawiałem. Można kupić np. tylko raz ? Czy trzeba jakoś na dłużej subskrybować. Drugie co mnie ciekawi to ile trzeba wcześniej się zapisać żeby się załapać na nową paczkę ?
  • Odpowiedz
@FelippeMassa: Jest to subskrypcja odnawiana co miesiąc. Możesz się wypisać w każdym momencie. Czyli np. możesz sobie zamówić, paczka do Ciebie dotrze i anulujesz. Jak chcesz się załapać na grudniową (świąteczną) to musisz zamówić przed 29 listopada.
  • Odpowiedz