Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#marszniepodleglosci #paradarownosci #neuropa #bekazprawakow #heheszki #polityka
nie tylko na prawie, właściwie to na niczym się nie znają. To banda megalomańskich ignorantów wycierających sobie mordę "wolnością".
poza tym parafrazując klasyka konstytucją to ja się podcieram co drugi dzień jak mi akurat braknie pod ręką deklaracji praw człowieka
Komentarz usunięty przez moderatora
Czemu wypisujesz takie bzdury?
Czy tagowanie #polityka przerasta twój intelekt? @Moderacja?
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1727154,1,gwiazdy-marszu-niepodleglosci-kogo-zaprosili-do-polski-narodowcy.read
Nazywanie narodowców nazistami to jak mówienie o hetereseksualistach pedofile.
Z taką retoryka niczym się nie roznisz od tych zjebow z partii wolność.
Nie. Marsze te glownie lacza normalnych ludzi, ktorzy chca okazać wsparcie dla społeczności lgbt.
I czemu miałbyś na paradzie równości pytac o zoofilie? Lol xd
Jacy faszysci?
I tak. Marsz równości, czyli zrownania praw homoseksualistow i homoseksualistow. Proste.
Gdzie ja powiedziałem ze nie ma innych mniejszości seksualnych i ze nie nalezy o nie walczyć?
Z------a to nie jest orientacja seksualna. Tylko parafilia. Doksztalc sie prosze.