Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +771
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Ateeeny +175
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
- Polacy to debile!
A najbardziej dobijają odpowiedzi tych kretynów, głosujących na postsocjalistyczne, postkomunistyczne partie POPiS.PL:
- muszę iść na wybory bo to mój obywatelski obowiązek
- głosuję na PO/PiS bo to mniejsze zło, jeszcze tego brakowało, żeby PiS/PO wygrał(o).
- Tak, głosuję na PiS/PO. Co? Nieee... po co mam czytać program partii, przecież wiadomo, że nie będę głosował na PO/PiS bo to złodzieje!
- Jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, zobaczę przed wyborami jakie są sondaże i na tych zagłosuję.
- Nie chodzę na wybory, chociaż ani PO ani PiS mi się nie podobają, ale w Polsce nie ma partii, na którą można by głosować.
#wybory #polska