Wpis z mikrobloga

Polacy są rypani w dupsko i to bez poślizgu. Głosują sobie na zmianę raz na PO, raz na PiS, od 30 lat nie zauważając, że nie ma różnicy - bo i tak jedni i drudzy niszczą Polskę i nie pozwalają jej się rozwijać. Niestety, patrząc na wykresy po każdych wyborach od tych 30 lat jest tylko jeden właściwy komentarz:
- Polacy to debile!

A najbardziej dobijają odpowiedzi tych kretynów, głosujących na postsocjalistyczne, postkomunistyczne partie POPiS.PL:
- muszę iść na wybory bo to mój obywatelski obowiązek
- głosuję na PO/PiS bo to mniejsze zło, jeszcze tego brakowało, żeby PiS/PO wygrał(o).
- Tak, głosuję na PiS/PO. Co? Nieee... po co mam czytać program partii, przecież wiadomo, że nie będę głosował na PO/PiS bo to złodzieje!
- Jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, zobaczę przed wyborami jakie są sondaże i na tych zagłosuję.
- Nie chodzę na wybory, chociaż ani PO ani PiS mi się nie podobają, ale w Polsce nie ma partii, na którą można by głosować.

#wybory #polska
  • 6
@Odszczepieniec może trzeba zacząć w końcu mówić, że Polacy to debile? Albo to, albo zbrojne przejęcie władzy, żeby w końcu w Polsce zaczęło być dobrze. Nie widzę innych wyjść.
Poziom dyskusji z debilami - przeklejanie "śmiesznych" obrazków. A potem się dziwić, że tacy ludzie wiążą się z tępymi karynami i płodzą tępe dzieci...