Wpis z mikrobloga

@spidero: może chcesz kupić ode mnie koparkę bo ja właśnie stwierdziłem że nie ma to dalej sensu.
...albo masz zajebistą niewiedzę w tym temacie , zrobiłeś wpis i chcesz zobaczyć reakcję ludzi albo jesteś kompletnym idiotą w co wątpię.
Siedzę w kopaniu od października 2017 codziennie wałkuję ten temat i dużo , podbij na pw to ci wyjaśnię pare spraw z tym związanych.
  • Odpowiedz
@losBamberos88: jestem na bieżąco na #bitcoin i #kryptowaluty zobacze takiego to napiszę a będą się pojawiać bo teraz dochodzi do momentu w którym ludzie mają 10 koparek, mają zajebiste ceny, nie idzie tego sprzedać i taki jeden z drugim to widzi i chce inwestować. Żeby ci nakreślić , żebyś zrozumiał jaki to zajebisty problem maja to ci napisze. Ktoś ma kilka koparek z kartami 1070 i chce je odsprzedać za taką
  • Odpowiedz
@plaisant: Tak to juz jest jak przyjedzie taki dresio z czapka drobnych bo mu babcia w spadku zostawila i chce zostac milionerem bo uslyszal na dzielni ze kopio darmowa mamone XD Poco mu doradzasz niech kupuje i kopie i zyje marzeniami
  • Odpowiedz