Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#heheszki #gorzow #policja
Wiemy, że
byw. jest na mapie jeszcze Gorzów Śląski ;)
Najlepsze jest jak powiesz ze nie popierasz ich”protestu” to cyk mandat. Wytłumaczcie jaka panuje logika
Co pan zrobisz jak nic nie zrobisz ヽ(☼ᨓ☼)ノ
wybierz jedno xD
8 kilometrowa ekspresówka (technicznie) ze skrzyzowaniami bezkolizyjnymi i 3 pasami ruchu w jednym kierunku - wg znaków: teren zabudowany
Dopiero jedna mila pani policjantka (co prawda 100zl do budżetu państwa poszło, ale panini tak miła) wytlunaczyla mi jak to jest. Radiowozy są rejestrowane jako pojazdy specjalne. A te, jako takie, mają pewne przywileje. Tak samo, jak podnosnikiem koszowym możesz cały dzień pyrkać
Co więcej, pojazd specjalny ciężarowy nie musi mieć tachografu ( ͡° ͜ʖ ͡°)