Aktywne Wpisy
OVHcloud +177
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +47
Non stop mam wrazenie, ze moj przeciwnik uzywa sterowanie o ktorym ja nie mam kompletnie pojecia.
W obronie gdy probuje zblizyc sie do przeciwnika poprzez contain to moj zawodnik w pewnym momencie sie zatrzymuje i zachowuje metrowy dystans do przeciwnika i jedyny sposob w ktory jestem w stanie odebrac pilke to standing tackle, ktore musi byc idealnie wymierzone, a i tak czesto sie pilka odbija w przeciwna strone.
Natomiat odwracajac sytuacje i gdy to ja mam pilke i probuje stworzyc sytuacje to moj przeciwnik zbliza sie tak blisko do mojego zawodnika, ze jest niemal przyklejony do mnie i najczescie trace pilke. Jedynym sposob gry dla mnie jest wymienianie podan zanim przeciwnik sie do mnie zblizy, natomiast w druga strone rzadko kiedy udaje mi sie zblizyc blisko do przeciwnika. Co robie zle? Nie powinienem uzywac X (contain) by sie zblibyc do przeciwnika? Powinienem uzywac mniej sprintu?
Kolejna rzecz, gdy prowadze pilke to przeciwnik po prostu leci we mnie na sprincie i przebiega przeze mnie zabierajac sie z pilka, natomiast gdy ja tak probuje to moj zawodnik przebiega obok przeciwnika nawet nie probujac zabrac pilki. Co robie zle i jaki przycisk odbioru pomijam?
#fut
Owszem, w środku pola manual jest lepszy, ale idealne połączenie to X do naprowadzania a potem manual.
2. Po wykonaniu drag backa, raczej są małe szanse, że od razu będziesz miał piłkę, więc jak Ty już grasz manualem to wtedy występują Twoje słowa:
3. No offence mordo, czysto subiektywna opinia
1. Tak, wymaga zgadza się. Przewidywanie i szybkość reakcji to podstawa w grze obronnej.
2. Zgadza się, jest mała szansa, ale drag back to wolny trick, miałem na myśli pojedynek na skrzydle 1 vs 1.
3. Z tym mordo to przegiąłeś ( ͡º ͜ʖ͡º) Luz, potrafię przyjąć krytykę ale także postawić na swoim.