Aktywne Wpisy
PanMaglev +670
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +44
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
W tym pościel wklejamy najbardziej przereklamowanych piłkarzy. Ja zacznę- „przyszly zdobywca złotej piłki” - chyba w #!$%@? xD Marco Asensio.
Średniak któremu wyszły dwa/trzy strzały w życiu a robi się z niego przyszłego zdobywca Złotej Piłki.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Poro6niec: gość może i ma skilla, ale cena za jaką go united kupiło i nadzieje jakie w nim pokładano nijak się mają do rzeczywsitośći.
oczywiśćie z partnerami robi robote, ale to jednak nie ten poziom wielkich i na pewno nie taki na jaki był/jest kreowany..
dybala chyba bardziej przereklamowany niż asensio
@PeterFile: toż w tym pakiecie była też jego wartosc marketingowa
Gdyby miał aparycję np Kondogbii i nie interesowały go media spolecznosciowe to byłby wart dwa razy mniej
Ostatnio czytałem, że post o jego przejsciu do united był najbardziej lajkowanym newsem sportowym twittera - dla nas to jest
Ej, a wiesz że żeby Messi swoją magią prowadził zespół do sukcesów to też musi mieć obok siebie np Arthura a nie Sobolewskiego?
@PeterFile: za jakość się płaci, np taki Sanchez ma prawie dwa razy większą tygodniówkę a nie daje druzynie nic
I znowu brednie o przepłaceniu, stanowi wartosc dodatnią zespołu, najwięcej prostopadłych piłek, asyst, podań, po prostu musi