Aktywne Wpisy

atteint +69
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz

Drugie pytanie ile wam schodzi transferu miesiecznie przy normalnym codziennym użytkowaniu neta popołudniami.. filmy,portale społecznościowe, jakiś youtube... 60GB..100GB..?(neta będę używać sam)
#rzeszow #lte #internetmobilny
przy netflixie w FHD nawet 60-80GB dziennie zużywaliśmy we 2 osoby
Uuu to faktycznie na weekendach może mi pozjadać transfer, szczególnie, że zima idzie.
Musze obczaić mapę BTSów, bo okno mam od północnego-wschodu.
Ostatnio coraz częściej zrywa połączenie i sieć nawala, toteż zamówiłem UPC ( ͡º ͜ʖ͡º)
odpalenie karty w komórce z programem cell network info to dobry pomysł będziesz wiedział z jakim nadajnikiem (w którym kierunku) się łączysz, wyłączasz wtedy inne karty.
Do wyboru masz router przenośny lub stacjonarny w zależności od tego co ci
Ok 300GB miesiecznie typowe użytkowanie u mnie, bez oglądania seriali, ale z regularnym przeglądaniem wykopu
Możesz jednak podać ulice? Nikt Cię po samej ulicy nie wystalkuje, a chce wiedzieć gdzie w centrum miasta nie ma szans za żaden kabel
Aby to zrobić, należy podpisać umowę na czas nieokreślony. Na start otrzymasz 40 GB, a że w Plushu im dłużej, tym lepiej, to już po 12 miesiącach będziesz miał 120 GB. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie wiadomość prywatną. Jeśli chodzi o kwestię wykorzystania transferu danych, jest to zależne od sposobu jego użytkowania.