Elo mordy, macie klawiaturę SwiftKey? Posiadam honora 10 i mam pewien problem. W------m się tylko, bo jak muszę pisać w trzech językach to nie istnieje nic takiego jak przełączanie między nimi. Przykładowo używam hiszpańskiej, polskiej i angielskiej klawiatury - i k---a nie ma osobnych klawiatur, tylko wszystko jest w jednej j-----j klawiaturze es/pl/eng... Jak chce coś ruchem flow napisać po polsku to mi wyskakują hiszpańskie wyrazy. Jak chce coś po angielsku to mi polskie wyskakują i c--j, a nie da się rozdzielić tych klawiatur, bo są te same alfabety do c---a wafla. Da się to jakoś k---a wyłączyć? Ktoś pomoże? PS. Klawiatura Google to szajs i mi się nie podoba.
@Maniek145: to już musi, bo Ci sam wrzuciłem https://streamable.com/iy4av sory w ogóle za spam pod wpisem, ale niektórzy niby pisali, że im to problem rozwiązało, choć nie wiem czy to nie jest opcja dostępna tylko w wersji beta, ale to i tak jakiś czas temu, więc mogła już zostać wprowadzona do oficjalnej
W------m się tylko, bo jak muszę pisać w trzech językach to nie istnieje nic takiego jak przełączanie między nimi. Przykładowo używam hiszpańskiej, polskiej i angielskiej klawiatury - i k---a nie ma osobnych klawiatur, tylko wszystko jest w jednej j-----j klawiaturze es/pl/eng... Jak chce coś ruchem flow napisać po polsku to mi wyskakują hiszpańskie wyrazy. Jak chce coś po angielsku to mi polskie wyskakują i c--j, a nie da się rozdzielić tych klawiatur, bo są te same alfabety do c---a wafla. Da się to jakoś k---a wyłączyć? Ktoś pomoże?
PS. Klawiatura Google to szajs i mi się nie podoba.
#klawiatura #telefony #pytanie #kiciochpyta #android #swiftkey
spróbuj https://www.dropbox.com/s/3ck4tlej4ibnge7/Screenrecorder-2018-06-15-18-25-33-430.mp4?dl=0
sory w ogóle za spam pod wpisem, ale niektórzy niby pisali, że im to problem rozwiązało, choć nie wiem czy to nie jest opcja dostępna tylko w wersji beta, ale to i tak jakiś czas temu, więc mogła już zostać wprowadzona do oficjalnej
źródło: comment_0bgJHVjlFS0a1tWBuD3PNv0dJOZOCX5x.jpg
Pobierz