Wpis z mikrobloga

Mam aplikację w react, chciałbym dodać podstronę, takie jakby info, jak z postami gdzie kliaksz "czytaj więcej"

No i na route /event chciałbym listę eventów, które po kliknięciu kierują do /event/

Jak to powinno wyglądać w katalogach? Zrobiłem strukturę katalogów z jakiegoś tutoriala i teraz nie mam pojęcia gdzie to dać żeby to miało ręce i nogi. Mam folder event z komponentem Event, reducers, epics i actions. W pliku index.js mam listę tych eventów. I nie mam pojęcia gdzie dać podstronę z widokiem samego eventu w ten sposób.

Macie jakieś sugestie jak to powinienem zrobić? Dołączam skrina ze strukturą katalogów.

Btw. Znacie może jakiś dobry gotowiec ze wszystkim co jest potrzebne w react do zbudowania średniej wielkości serwisu? Każdy tutorial, każdy przykład i każdy boilerplate na githubie ma inną strukturę katalogów i jeden używa css, drugi scss itd. Potrzebuję jakiś konkretny, dobry standard.

#react #programowanie #webdev #pytanie
spike200 - Mam aplikację w react, chciałbym dodać podstronę, takie jakby info, jak z ...

źródło: comment_xwGoi8cx3qLKLpG1SUKgXGrTbn4IgCEm.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@irondnb: ale to okropnie wygląda... Pomieszane małe nazwy z wielkimi, niektóre rzeczy w folderach a inne wrzucone bezpośrednio do components, w storze zamiast mieć podział per dana funkcjonalność i dopiero w nich actiony i reducery to rozbite na actions/reducers. Bleh...
  • Odpowiedz