Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +72
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Mirki,
chciałem zbadać swoje nasienie. Jak to najlepiej wykonać? Ktoś przez to przechodził? Proszę jakieś protipy. Najlepiej Warszawa.
#warszawa #nasienie #lekarz #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Nie wiem czemu, ale mam tak jakby "trzecie jądro" jakaś narośl w środku worka. Może wynikać to z wypadku rowerowego w dzieciństwie. Nie wiem. Nie boli teraz ani nic, ale raz jak jedna panna obrabiała mi klejnoty to przez miesiąc ze spermą tryskała krew xD
Czy wizyta u Urologa / Androloga jest wskazana? To delikatna sprawa.
Ten komentarz
@AnonimoweMirkoWyznania: no k---a raczej O_O https://warszawa.klinikabocian.pl/oferta/badanie-nasienia
Komentarz usunięty przez autora
Po akcji czekasz na wyniki, a potem zapisujesz się do swojego urologa na analizę badań.