Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki,
chciałem zbadać swoje nasienie. Jak to najlepiej wykonać? Ktoś przez to przechodził? Proszę jakieś protipy. Najlepiej Warszawa.

#warszawa #nasienie #lekarz #kiciochpyta #pytaniedoeksperta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Mirki,
chciałem zbadać swoje nasie...

źródło: comment_QsCrqxVHW4PEqzd0TU18fvFwjvXueoHk.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @pilot1123: @kozaqwawa: Chcę to zbadać pod kątem bezpłodności.
Nie wiem czemu, ale mam tak jakby "trzecie jądro" jakaś narośl w środku worka. Może wynikać to z wypadku rowerowego w dzieciństwie. Nie wiem. Nie boli teraz ani nic, ale raz jak jedna panna obrabiała mi klejnoty to przez miesiąc ze spermą tryskała krew xD
Czy wizyta u Urologa / Androloga jest wskazana? To delikatna sprawa.

Ten komentarz
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Delikatna sprawa... Weź nie p-----l, tylko idź do lekarza. Kobiety pokazują swoje Bożenki lekarzowi w całej okazałości, a poza tym dają sobie grzebać w środku (dla zdrowotności oczywiście), więc nie bądź p---ą... (°°
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: byłem niedawno, idziesz do labolatorium (np Vitalabo) i mówisz, że chcesz zbadać nasienie. Masz dwie drogi albo walisz gruchę do zbiorniczka i wciągu godziny dowieziesz na miejsce albo dostaniesz gabinet gdzie na miejscu zrzucisz materiał.
Po akcji czekasz na wyniki, a potem zapisujesz się do swojego urologa na analizę badań.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: w przyszłości jak będziesz chciał zbadać prostatę, to Ci lekarz palca w dupę wsadzi, a boisz się j---a pokazać? Nie przejmuj się. Chodzi o zdrowie - powinieneś to zrobić już dawno.
  • Odpowiedz