Wpis z mikrobloga

@przegrany_przegryw: inni zrozumieli. Tylko Ty masz z tym problem.

Przepraszam za przytyk do Twojego nicku. Sam taki wybrales to sie dowalilem. Skoro masz taki nick to nie miej pretensji ze sie ludzie dowalaja.

Szanuje dowcip z "twoja stara". Widzisz, ja go zrozumialem, mimo ze go nie otagowales.
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: Bo to co napisalem jest absurdalne. Bierzesz wszystko zbytnio do siebie. Jak sie polaczy to wszystko z Twoim nickiem to mozna dojsc do wniosku, ze jestes #przegryw mimo, ze wcale nim nie musisz byc. Taki prosty tok myslenia. Ja sobie tutaj robie jaja i tyle. Lubie dowcipkowac.

No nic, za przytyk do Twojego nicku juz Cie przeprosilem wiec mi mozesz odpuscic.

tak z czystej ciekawosci, dlaczego wybrales
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: a dlugo juz chorujesz? Co jaki czas bierzesz te leki? Czy radzisz sobie z depresja? Piszesz, ze nie jestes nornikiem. To juz cos. Widze ze jestes pozytywny.

Mam kumpla, bede sie z nim widzial w przyszlym tygodniu. On ma zdiagnozowana depresje. Jak mam mu pomoc wrocic do zycia? On ma takie epizody ze nie chce rano wstawac z lozka.

On ma zone, piekna dziewczyne. Ma tez corke. On sam
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: no wlasnie ze on juz choruje od roku i nic to mu nie daje. Ma epizody, raz u gory, raz na dole. Ale czesciej jednak jest na dole. Ma problem z tym, zeby utrzymac prace. Teraz najciekawsze. On byl wychowywany bezstresowo. Gosc jest bardzo OK. Pelna kultura. Mama o niego dbala do tego stopnia, ze taki miekki troche jest. Bardzo dobrze wychowany. Nie ma wlasnego zdania i zawsze pyta
  • Odpowiedz