6 lat nauki żeby w końcu zrozumiec, że przekaz dla mężczyzny musi być krótki i jasny a najlepiej jeszcze z dołączonym piktogramem ( ͡°͜ʖ͡°) Tak, suszarka się kiwa na boki i podparłam ją o ścianę. Jebnie czy nie jebnie?
@przegrany_przegryw: Bo to co napisalem jest absurdalne. Bierzesz wszystko zbytnio do siebie. Jak sie polaczy to wszystko z Twoim nickiem to mozna dojsc do wniosku, ze jestes #przegryw mimo, ze wcale nim nie musisz byc. Taki prosty tok myslenia. Ja sobie tutaj robie jaja i tyle. Lubie dowcipkowac.
No nic, za przytyk do Twojego nicku juz Cie przeprosilem wiec mi mozesz odpuscic.
@przegrany_przegryw: a dlugo juz chorujesz? Co jaki czas bierzesz te leki? Czy radzisz sobie z depresja? Piszesz, ze nie jestes nornikiem. To juz cos. Widze ze jestes pozytywny.
Mam kumpla, bede sie z nim widzial w przyszlym tygodniu. On ma zdiagnozowana depresje. Jak mam mu pomoc wrocic do zycia? On ma takie epizody ze nie chce rano wstawac z lozka.
On ma zone, piekna dziewczyne. Ma tez corke. On sam
@przegrany_przegryw: no wlasnie ze on juz choruje od roku i nic to mu nie daje. Ma epizody, raz u gory, raz na dole. Ale czesciej jednak jest na dole. Ma problem z tym, zeby utrzymac prace. Teraz najciekawsze. On byl wychowywany bezstresowo. Gosc jest bardzo OK. Pelna kultura. Mama o niego dbala do tego stopnia, ze taki miekki troche jest. Bardzo dobrze wychowany. Nie ma wlasnego zdania i zawsze pyta
Tak, suszarka się kiwa na boki i podparłam ją o ścianę.
Jebnie czy nie jebnie?
#zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Przepraszam za przytyk do Twojego nicku. Sam taki wybrales to sie dowalilem. Skoro masz taki nick to nie miej pretensji ze sie ludzie dowalaja.
Szanuje dowcip z "twoja stara". Widzisz, ja go zrozumialem, mimo ze go nie otagowales.
No nic, za przytyk do Twojego nicku juz Cie przeprosilem wiec mi mozesz odpuscic.
tak z czystej ciekawosci, dlaczego wybrales
Mam kumpla, bede sie z nim widzial w przyszlym tygodniu. On ma zdiagnozowana depresje. Jak mam mu pomoc wrocic do zycia? On ma takie epizody ze nie chce rano wstawac z lozka.
On ma zone, piekna dziewczyne. Ma tez corke. On sam