#tinder #zwiazki #zdrada #logikaniebieskichpaskow #s-x #oswiadczenie Nic mnie tak nie śmieszy jak faceci, którzy juz z 8 razy zdradzili swoją żonę, ale jak dowiedzieli sie że ona poszła z kimś na bok to wszystkim w okół opowiadają jak to szmata xDD
@kwasnydeszcz: Facet zdradza, kobieta przeżywa przygodę i to jest kobieca interpretacja. Ile to opisów czytałem, że jakaś laska nie szuka przygód co jest śmieszne i żałosne zarazem, jakby to przygodą życia było trzymanie czyjegoś fiuta w cipie.
Oczywiście jeśli chodzi o czystą moralność i zasady to oboje robią źle i powinno się zakończyć związek jak druga osoba zdradziła. Nie usprawiedliwiam tu zachowania żadnej z płci. To powiedziawszy jeśli chodzi o samo zachowanie to są 2 zasadnicze różnice:
1) wysiłek: kobieta ma okazję do zdrady po prostu istniejąc. Zawsze znajdzie się chętny by ją nadziać. Facet z wyjątkiem tych co rzeczywiście wyglądają jak model/chad 10/10 to
@KRISSVector: Nie wiem co to psychologia ewolucyjna. Jak kobieta zdradza to facet ryzykuje nie swoim dzieckiem czyli nie przekazaniem genów. Jak facet zdradza to kobieta ryzykuje że ją opuści i dzieci będą gorzej wychowane lub umrą. To 1 z punktu widzenia genów jest gorsze.
Nic mnie tak nie śmieszy jak faceci, którzy juz z 8 razy zdradzili swoją żonę, ale jak dowiedzieli sie że ona poszła z kimś na bok to wszystkim w okół opowiadają jak to szmata xDD
@stux88: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stux88: no ciekawe jaka XD
Oczywiście jeśli chodzi o czystą moralność i zasady to oboje robią źle i powinno się zakończyć związek jak druga osoba zdradziła. Nie usprawiedliwiam tu zachowania żadnej z płci. To powiedziawszy jeśli chodzi o samo zachowanie to są 2 zasadnicze różnice:
1) wysiłek: kobieta ma okazję do zdrady po prostu istniejąc. Zawsze znajdzie się chętny by ją nadziać. Facet z wyjątkiem tych co rzeczywiście wyglądają jak model/chad 10/10 to
Pewnie oprzesz się na psychologii ewolucyjnej, ale to bzdura