Wpis z mikrobloga

#gwint

Ma ktoś jakąś stronę z deckami ? albo byłby miły i wysłał screeny swoich, działających decków ? Specjalnie nie mam czasu na poznawanie wszystkich kart od nowa zeby stworzyć deck własnej roboty a gwentdb padło :(
  • 26
@Queltas: przypuszczam że streamerzy już mają ogarniętych pare decków, jak ktoś śledzi to pewnie jest w stanie wrzucić jakieś screeny decków. nie oczekuje decku który będzie miał 100% winrate, ale cokolwiek co się kupy trzyma lol
nie mam czasu na poznawanie wszystkich kart od nowa zeby stworzyć deck własnej roboty

@Kalow: ale na tym ta gra polega, na znaniu wszystkich kart i wymyślaniu działających decków ;)

za słaby jestem żeby decki sam tworzyć

@Kalow: to chyba pora zmienić grę ;)
@Kalow: gram dla frajdy a nie dla wbijania top 500 ;)

a eksperymentowanie z deckami to główna frajda, jaką ta gra daje

inna sprawa, że zdobycie najwyższej rangi czy top 500 to nie jest obowiązek lub coś, co się komuś należy
jesli nie potrafisz tego osiągnąć samodzielnie, to widocznie na to nie zasługujesz, proste ;)

i nie musisz obrażać ludzi, gdy sie z nimi nie zgadzasz, mimo że mają rację :P
@FotDK Zapodaj Deck zobaczymy jak bardzo się różni od tych znanych z neta, bo jak wymieniłeś 3 karty i mówisz że to Twój to pozdro 600
@Kalow: jeśli masz archetyp to nie masz dużego pola manewru gdyż muszą być synergie, jednak jeśli mam chociaż 5 kart innych niż metadecki, i są to karty niespotykane w tym systemie to tak jest to autorski pomysł. Ja grałem dla zwycięstw, więc troll decki dla jaj robiłem rzadko.

Ale skoro wg Ciebie to takie łatwe to rusz dupę i sam sobie zrób, w końcu chyba tylko małpa nie ogarnie synergii w
@FotDK sam wymienialem niektóre karty w deckach na te mniej spotykane żeby zaskoczyć przeciwnika itp. Mówimy tutaj o stworzeniu talii od 0 nie znając kompletnie kart. Nie chce mi się z tym #!$%@? więc poprosilem o deck już gotowy i jakoś działający. A typek się pucuje powinienem być w stanie zrobić od tak wariacki deck nie znając kart ani nowych synergii. To proste że z nim jade bo w starym gwincie po
@Kalow: skończ.

Przyjdzie taki, sapie o gotowe i obraża ludzi. Nie umiesz sklecić nawet bylejakiego decku to sobie poszukaj albo poczekaj, ewentualnie wyjdź z gry bo jakiś dziwny jesteś.
@FotDK: bylejakim grać nie chcę, juz mi podali liste decków które są dobre a ty i kolega wyżej przyszliście się pluć o to że sam decku nie potrafię zrobić. Jak lubisz grać gównem i przegrywać większość gier to pozdrawiam, ja osobiście wolę grać czymś lepszym.