Aktywne Wpisy
kimikini +84
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
Metodzik +237
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Ma ktoś jakąś stronę z deckami ? albo byłby miły i wysłał screeny swoich, działających decków ? Specjalnie nie mam czasu na poznawanie wszystkich kart od nowa zeby stworzyć deck własnej roboty a gwentdb padło :(
Sam zbuduj deck. Kto wie, może to ty zdefiniujesz metę? ¯\_(ツ)_/¯
https://www.reddit.com/r/gwent/comments/9r057w/some_decks_swim_shared_on_stream/
@daray89:
dzięki
@Kalow: ale na tym ta gra polega, na znaniu wszystkich kart i wymyślaniu działających decków ;)
@Kalow: to chyba pora zmienić grę ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
a eksperymentowanie z deckami to główna frajda, jaką ta gra daje
inna sprawa, że zdobycie najwyższej rangi czy top 500 to nie jest obowiązek lub coś, co się komuś należy
jesli nie potrafisz tego osiągnąć samodzielnie, to widocznie na to nie zasługujesz, proste ;)
i nie musisz obrażać ludzi, gdy sie z nimi nie zgadzasz, mimo że mają rację :P
Ale skoro wg Ciebie to takie łatwe to rusz dupę i sam sobie zrób, w końcu chyba tylko małpa nie ogarnie synergii w
Przyjdzie taki, sapie o gotowe i obraża ludzi. Nie umiesz sklecić nawet bylejakiego decku to sobie poszukaj albo poczekaj, ewentualnie wyjdź z gry bo jakiś dziwny jesteś.