Wpis z mikrobloga

I cyk restarcik. Tym razem pierwszy raz na ziemi ogrodowej + jakieś tam pałeczki do kwiatów i ziemi z kretowiska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rośliny z odzysku po wcześniejszym akwarium. Już na starcie błędy, bo zbyt mało roślin, ale postanowiłem nic nie dokupować, a 80% roślin ze starego baniaka było zajętych glonem. Zobaczymy co to będzie.

#akwarystyka
Pobierz
źródło: comment_8Cci7u6BGEw3FIxmgEaZiuPuZ3vYdGRz.jpg
  • 8
@MandarynWspanialy: @Jackal99: Jestem skłonny ponieść porażkę w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Liczę na to, że mimo wszystko wyprowadzę baniak na prostą pomimo spodziewanych problemów. Nie chcę już grzebać w podłożu, bo musiałbym przy dosadzaniu to robić, bo na tych 30L serio nawet przy tak niewielu roślinach to już ciężko znaleźć wolną przestrzeń. Jedynie może front mógłbym jakoś zagęścić, ale szkoda jak dla mnie zachodu
@MandarynWspanialy: Nie jest źle, tam z tyłu za kamieniem czego nie widać jest jeszcze ze 7 sadzonek takich jak "pod kamieniem"(nie wiem jak się nazywa ta roślina) + jeszcze trochę przy korzeniu. Kasa tutaj na nic nie została wydana. A no przepraszam, 1zł za saszetkę suchych drożdże do bimbrowni ( ͡° ͜ʖ ͡°) No nic, wiem, że Wy macie rację, a nie ja, ale z ciekawości zobaczę,