Mirki wiedzieliście, że Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2002 Korea i Japonia, były nagrywane i nadawane w tych krajach w jakości 1080p 60fps? Dziwnie się ogląda gwiazdy piłki swojego dzieciństwa w jakości Full HD. ( ͡°͜ʖ͡°) Zapraszam do obejrzenia 2 połowy meczu finałowego Niemcy-Brazylia. #pilkanozna #mecz #retromecz
@Shatter a co niby nadawała? 4K po satelicie w NC+, też mi wyczyn. A co do reszty to nie wiem po co sobie naginasz rzeczywistość pod swoje teorie xD obraz 4k puszczony w 4k jest ładniejszy od fhd puszczonego na ekranie 4k. Zawsze więcej pikseli = lepiej. TV fhd to kupiłem 5 lat temu używkę za 400zł
@vegetassj1: ale się napiales. Po 1 to porównałem zachowanie przy odejściu od piłki bo są bardzo podobne. Po drugie CR/Messi to najlepszy piłkarz jakiego nosiła ziemia i kłócąc się z tym jest się śmiesznym. Oglądałem wspaniałą jedenastkę Brazylii, fenomenalna jedenastkę Milanu czy Barcelonę rijkarda ale jako indywidualność ci dwaj grający nadal w futbol nie mają sobie równych w historii w ogóle.
#pilkanozna #mecz #retromecz
Komentarz usunięty przez autora