Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Powstań, Powstań do pracy się weź! Do pracy cię woła i miasto i wieś! Jest 07:00:09, Środa, 24 października 2018. Imieniny: Rafała, Marcina, Antoniego. Słońce podniesie się dziś o 07:31. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 9 godzin i 57 minut, w zenicie znajdzie się o 12:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:29. Ciemna noc zapadnie o 18:48, ale gwiazd można wypatrywać od 18:06.
Zapraszam wszystkich mirków-śmieszków do udziału w akcji Toto WSZECHCZASÓW Wbijmy Africę na listę przebojów wszechczasów trójki ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokażmy że wykop umie się bawić tak samo dobrze jak reddit czy 4chan.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
Pogoda na dziś:
Promocje
- Dziś na pizza portal 20% rabatu na chińskie żarcie w wybranych lokalach!
- Liga Polska Manager 95 za darmo na PC i Androida - link
- Darmowe gry na Steama (23.10) - link
- Battlefield 1 Przepustka Premium ponownie za darmo na Originie - link
- Losowy klucz Steam za darmo na Gamivo - link
Wszystko w porządeczku? Tak? To dziś trochę ciężej w #wykopradio na #476fm