Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +67
Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
źródło: IMG_20250116_093908
Pobierz
darkroman +71

Mirki szukam niedrogiego router (150 - 200zł) do obsługi 300Mb/s w inea. Nokia którą mój provider daje w zestawie niestety przy pełnym zasięgu wifi daje max 50 - 60Mb/s.
Mieszkanie małe bo 40m2 bez jakiś większych przeszkód na drodze sygnału. Podłączone będzie stacjonarka sztuk jeden, malina z osmc na którym stoi serwer torrentów plus 2 telefony.
Trochę poszperałem i w oko wpadły mi:
xiaomi 3g
Totolink A3002RU
Netis WF2780
Miał ktoś z nimi styczność i może doradzić? A może coś innego?
Początkowo miał być wszystko spięte po kablu, ale jak się okazało do gniazdek sieciowych jakiś szpecjalista dociągnął zamiast kablu ethernet kabel koncentryczny...
p.s. kupowanie routera bez 5GHz to moim zdaniem bardzo zły pomysł
Zadowolony będę jeśli osiągnę jakieś 150 - 200 Mb/s
@cecyl: a co to wnosi do tematu?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja mam totolinka a3002ru na sprzedaż.
Odezwij się na priv.
https://allegro.pl/netgear-r6220-ac1200-dlna-print-itunes-smb-ftp-i7420692407.html
Miał ktoś może styczność z tym urządzeniem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)