Aktywne Wpisy
CrimsonCube +208
Ciekawa informacja w kontekście ostatniej dyskusji o RODOSach na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rod #rodos #nieruchomosci #krakow
#rod #rodos #nieruchomosci #krakow
ProstolinijnyW +96
Jak w ogóle można popierać ROD?
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
Zrobiłem listę zespołów, które pojawiły się w SBC Halloween screamowych we wcześniejszych fifach. Póki co z 20 piłkarzy America de Cali i Plymoth Argyle jestem do przodu 200k , inwestując 4k. Teraz nakupiłem jeszcze składy poniższych tanich zespołów licząc, że inwestycja 20k w poniższe zespoły da mi podobny zysk. Nawet jak jeden z tych zespołów siądzie to będziecie na plus.
Ciągle można nakupować nawet srebrnych za 200 i masę brązu (najwyżej przerobić w wymianach czy w innych sbc ważnych meczy np):
ITA 2 - Pescara
GER 3 - Hansa Rostock
AUT 1 - Adminia Wacker
FRA 2 - FC Lorient
ENG 3 - Oxford United
ENG 3 - Sunderland
ENG 4 - Morecambe
Z racji sbc o skrzyni umarlaka Daviego Dżonsa , obstawiam pójście dalej w rybki i stateczki w herbach. Lorient, Morecambe, Hansa Rostock i Pescara to moi faworyci. Morecambe jest najtańsze i na tym gównie planuje zarobić jeszcze z 200k xD
Nie polecam inwestować, a jak już to w nie więcej niż 1,2 piłkarzy, z racji drogich już kart i ryzyka:
ESP 1 - Valencia
ESP 1 - Levante
ESP 2 - Albacete BP
ENG 1 - Wolves
MEX 1 - Lobos
MEX 1 - Tijuana
ITA 1 - Roma
ITA 2 - Benevento
Były już w tym roku i występowały we wcześniejszych fifach sbc scream co nie było zaskoczeniem (Lincoln i Orlando miałem bezpiecznie po 2 piłkarzy):
COL 1 - America de Cali
ENG 3 - Plymonth Argyle
ENG 4 - Lincoln City
RSA 1 - Orlando Pirates
Całość inwestycji piłkarzy 10 klubów plus pojedyńczy piłkarze z zespołów z drugiej listy kosztowało mnie 30-35k. Zysk już teraz to 200k.
Obecnie na kartach 83,84,85 można tylko stracić więc hazardzistom polecam tą opcję ;)
Komentarz usunięty przez autora
Ale faktycznie możesz mieć rację, co do tych stateczków i rybek. EA lubi sobie narzucić "temat przewodni" do swoich SBC. Poszło kilka licytacji na kluby podane za 150-200c. A statek ma Man City w herbie ;]
A Wolfsburg to Błaszcza warto kupić za te 350 co chodzi :D Póki co wypuścili SBC z piratami i statkiem i dwoma diabołami i wypuszczają co 2 dni pewnie po 2 sbc i co 2 dni sbc na kartę scream. To na tyle sbc powinno być sporo rozmaitości. Dodatkowo spieprzyli