Wpis z mikrobloga

@Logytaze: a moze po prostu odpowiedzi nie znalazlam i dlatego pytam? dasz rade pojąć taką sytuację czy niezbyt? Zresztą sam nie znasz odpowiedzi a jedynie "obstawiasz". Swoją drogą niezły z Ciebie buc skoro zwykłe pytanie na które nie znalazłam odpowiedzi nazywasz skamleniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MangoZjem: Obstawiam, bo nie ma odpowiedzi na twoje pytanie. Każdy z IQ powyżej 10 punktów doszedłby do wniosku, że niektóre eventy wchodzą w miejsce innych. Niedługo kończą się rajdy z Mewtwo oraz wodny event, do tego w październiku tradycyjnie nadszedł czas na Halloween. W ubiegłym roku dodano pokemony z 3. geny takie jak np. Murkrow, zatem jest bardzo prawdopodobne, że teraz dodadzą duchy z 4. geny. Gdybyś śledziła tag, socjal media
Każdy z IQ powyżej 10 punktów doszedłby do wniosku, że niektóre eventy wchodzą w miejsce innych.

@Logytaze: uuu sprytne ad personam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

. W ubiegłym roku dodano pokemony z 3. geny takie jak np. Murkrow, zatem jest bardzo prawdopodobne, że teraz dodadzą duchy z 4. geny.

@Logytaze: ale zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy gra od poczatku/mial przerwe?

Gdybyś śledziła tag, socjal media
ale zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy gra od poczatku/mial przerwe?

@MangoZjem: Internet nie robi backupów do 10 minut. Wchodzisz na Bulbę i sprawdzasz historię eventów w grze. Jak już wspomniałem takie czary z internetem możesz robić jak rozdasz 10 punktów do IQ.

tag sledze, ale informacje nie zawsze sa wiarygodne a co do szukania to szukalam ale nie znalazlam wiecej niz Ty napisales

Informacje w tagu zazwyczaj zawierają źródło, z
@Logytaze: ostatnio bylo info o wejsciu 4geny x dnia. weszla nastepnego. mam uznac to za wiarygodne?
szybciej mi zadac pytanie na mirko niz weryfikowac ktore informacje sa wiarygodne a niantic tez nie zawsze informuje. i jak ktos zna odpowiedz to mi jej udzieli tak jak np. @TomgTp - wystarczyły cztery znaki, ale niektorzy frustraci wola sie wdawac w bezsensowne dyskusje rodem z elektrody bo hurr durr uzyj opcji szukaj i zamykam