Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +803
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już

chemikorganik +60
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko

@Logytaze: a przepraszam gdzie my teraz jestesmy?
@Logytaze: uuu sprytne ad personam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Logytaze: ale zdajesz sobie sprawe, ze nie kazdy gra od poczatku/mial przerwe?
@MangoZjem: Internet nie robi backupów do 10 minut. Wchodzisz na Bulbę i sprawdzasz historię eventów w grze. Jak już wspomniałem takie czary z internetem możesz robić jak rozdasz 10 punktów do IQ.
Informacje w tagu zazwyczaj zawierają źródło, z
szybciej mi zadac pytanie na mirko niz weryfikowac ktore informacje sa wiarygodne a niantic tez nie zawsze informuje. i jak ktos zna odpowiedz to mi jej udzieli tak jak np. @TomgTp - wystarczyły cztery znaki, ale niektorzy frustraci wola sie wdawac w bezsensowne dyskusje rodem z elektrody bo hurr durr uzyj opcji szukaj i zamykam