Wpis z mikrobloga

• 2
Mirki macie w Rzeszowie jakieś stacje diagnostyczne gdzie oprócz standardowego badania pojazdu sprawdzą mi dokładnie samochód który chce kupić? W sensie grubość lakieru i podpięcie komputer czy nie wyskakują jakieś kwiatki.
#rzeszow #samochody
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@nkrnpp miernik już sobie załatwiłem. Czy ja wiem czy szybko się zwróci, auta raczej co rok nie zmieniam choć wiem że i tacy są co lubią testować ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jelon7: Ale zanim coś kupisz, to musisz obejrzeć tych samochodów co najmniej kilka. I z miernikiem oczywiste ulepy odrzucisz, zamiast płacić komuś za ich sprawdzenie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@nkrnpp mam upatrzony samochód o którym wiem nawet kiedy kupował chusteczki w ASO. Polski salon i cała historia znana.
A dowiedziałem się o typowym zagraniu że strony handlarzy, jedzie taki z przekręconym licznikiem do ASO zrobić byle g---o i już ma piękną historie z km cofnietymi chu wie ile
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tabassco idiotow na świcie pod dostatkiem a oszustów handlarzy jeszcze więcej. Sprawdzałem jedno takie auto w ASO i miało jeden jedyny wpis z jakąś p------a. Nie wiem czy ASO polskie ma wgląd np do włoskiego?
  • Odpowiedz