Wpis z mikrobloga

@NaSmyczy: zamówione!

@hajkenek: nie ma, myślę, że przeżyję. Trochę łapa się trzęsie, ale gdzie czas nie pozwoli tam iso puści, jak na razie jest dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@matra: no to ładnie, zazdraszczam i tak bardzo, ja siedzę przy filmie, więc niestety obiektyw bez IS dla mnie odpada, a taki 2.8 IS to małe marzenie, może kiedyś (,)
  • Odpowiedz
@hajkenek: no droga zabawa, najtańsze u----i około 4k minimum, nie mówiąc o cenie IS III, mnie na szczęście film nie jara, ale za to teraz będzie trzeba zacząć odkładać na jakiś szeroki kąt, a to kolejna czterocyfrowa suma :C
  • Odpowiedz
@matra: zbieraj na IS II, różnica kosmiczna. Miałem ze trzy te 2.8 i teraz jak kupiłem IS II to inna robota. Jednak stabi się przydaje mocno i ostrość też in plus. A III wersja wiele zmian nie ma także nie warto.
  • Odpowiedz
@matra: Za każdym razem zastanawia mnie, co kieruje ludźmi kupującymi 7dmk2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) W okolicach tego budżetu spokojnie można znaleźć z 10 lepszych(ale nie konieczni nowych) puszek.
  • Odpowiedz
@Zelber: noo.. np?
@Paviarotti: ale ja nie jestem pro, ja wyjdę dwa razy w miesiącu psu zdjęcia porobić, serio nie mam potrzeby wydawania az takiej kasy na sprzęt, który się nie spłaci. To raz. Dwa - raczej nie robię zdjęć w kiepskim świetle, więc tym bardziej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Zelber chętnie się dowiem, jakie to puszki. Mnie interesują nowe, bo nie mam zamiaru bawić się w odsyłanie pięknie opisanego na aukcji szrotu, który był tyle razy serwisowany, że miejsca w książce brakło.
  • Odpowiedz