Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
janciopan +45
#wojna #ukraina #polska
Kiedyś jak byłem dzieciakiem to się zastawiałem jak to mogło być z tymi nazistami i 2 wojną, jak to mogło być z tymi komunistami. Jak mogły się dziać takie rzeczy i nikt jakoś szczególnie nie reagował.
Zawszę te historię traktowałem jako lekko surrealistyczne bo jak te wszystkie rzeczy mogłby się wydarzyć. Niby wiedziałem, że to prawda ale jakoś nie mogłem zinternalizować tego sobie.
Byłem wychowany w duchu demokracji, unii
Kiedyś jak byłem dzieciakiem to się zastawiałem jak to mogło być z tymi nazistami i 2 wojną, jak to mogło być z tymi komunistami. Jak mogły się dziać takie rzeczy i nikt jakoś szczególnie nie reagował.
Zawszę te historię traktowałem jako lekko surrealistyczne bo jak te wszystkie rzeczy mogłby się wydarzyć. Niby wiedziałem, że to prawda ale jakoś nie mogłem zinternalizować tego sobie.
Byłem wychowany w duchu demokracji, unii
#heheszki #tvpis #humorobrazkowy