Aktywne Wpisy
mwmichal +712
To już jest na prawdę przesada, takie gówno roznosi poczta i wrzuca do skrzynek. Głosowanie na PiS to zdrada Polski. Reszta stron gazetki w komentarzach. Jestem po prostu obrzydzony.
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory
Ktore_to_juz_konto +248
A pamiętacie to? Za czasów Tuska to przecież premier i cały rząd podałby się do dymisji za taki atak na wolne media i demokrację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka
"Dostałem się na kierunek zamawiany (Informatyka na Wydziale Elektroniki) i mam w związku z tym kilka pytań, na które nie mogłem znaleźć odpowiedzi. Interesuje mnie, czy stypendium motywacyjne w wysokości 1000zł przyznawane dla 119 studentów I semestru jest jednorazowe, czy tych 119 osób będzie dostawało 1000zł miesięcznie przez cały semestr? Co więcej, słyszałem, że jeśli rozpocznę studia na kierunku zamawianym, w razie zmiany kierunku muszę oddać całą ofiarowaną przez Politechnikę kwotę. Czy jest to prawda? Czy tyczy się to również zmiany kierunku na inny zamawiany?
Jestem też zainteresowany mieszkaniem w akademiku. Czy student pierwszego semestru może dostać miejsce w pokoju jednoosobowym? Czy jest możliwość zobaczenia zdjęć z poszczególnych domów? Gdzie szukać informacji o konkretnych domach?"
Jest może ktoś na wykopie kto w miarę wiarygodnie udzieli odpowiedzi na powyższe pytania? Najlepiej student, absolwent tej polibudy.
#pomoc #szkola #wroclaw #politechnika #polibuda
Komentarz usunięty przez autora