Wpis z mikrobloga

HuTylko 389$ za flagowca Xiaomi Mi 8 6/64 GB czarny❗Global Version❗
Xiaomi Mi 8 6/128GB czarny tylko 409$ Global Version❗
Najniższa cena za Globala. Przesyłka bezvatowa

Xiaomi Mi 8 6/64 GB czarny Global

389,99$
Flash sale
Dostawa Priority Line bez ryzyka VAT 2.45$

Xiaomi Mi 8 6/128GB czarny Global

409,99$
Flash sale
Dostawa Priority Line bez ryzyka VAT 1.45$

❗Wersja Global zapewnia, że nie będzie problemów z aktualizacjami OTA, certyfikacją sklepu GooglePlay, czy płatnościami NFC GooglePay. Tu oprogramowanie Global zainstalowane jest przez producenta, a nie wgrywane przez sklep na wersję chińską [jak w wersji International].

#gearbest #xiaomi #mi8
źródło: comment_EmCvKIludLp5CQB4rv1JzwT9erP6FqNl.jpg
  • 7
@gibonxxl rozumiem, że tym gównem jest dla Ciebie Mirku wciąż najlepszy na rynku Snap 845, świetny ekran Amoled i i świetne Face ID.
! Notch mógł być mniejszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sebekss: Nie trafiłeś, siedzę na BB os ;).
Miałem styczność z dwoma modelami xiaomi i nie wspominam dobrze tej zabawy. Pół roku normalnego korzystania z tel a obudowa porysowana jakby się nim turlało po asfalcie.
Niska cena nie bierze się znikąd.
Android kwestia gustu ale mi jakoś nie pasuje ten system
@gibonxxl rozumiem ( ͡º ͜ʖ͡º) Czyli odrzucasz wszystko co z Andkiem
Ja ile się dało używałem Windows Mobile, ale sami zabili system i spasowałem na poczatku tego roku
@gibonxxl używałem i Windows Phone [8, 8.1] i Windows 10 mobile. Ale dłużej nie widziałem sensu bo nic nie rozwijali, też apki znikały ze sklepu, wykop nie miał oficjalnej na windowsa ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale bardzo miło wspominam Windowsa, płynnie chodził, lubiłem te kafelki, bardzo duża indywidualizacja ustawień...
@sebekss: Sam się trochę dziwie czemu zaprzestali wspierania tego systemu. Biorąc pod uwagę bebechy tel. to system był mega wydajny. Na dzień dzisiejszy zostało tylko BBos, które ma możliwość instalowania apek z androida.