Marcin Krupa - popierany przez PiS (obecny prezydent Katowic) Jarosław Makowski - Zjednoczona Opozycja Ilona Kanclerz - Śląska Partia Regionalna Jarosław Gwizdak - Prawo
@nama: to PiS, opozycje, sld i ruch narodowy możesz juz odrzucić, przynajmniej ja bym tak zrobił Teraz bym poszukal czy nie ma jakiś afer związanych z reszta ludzi bądź parti i bym wybrał najmniej szkodliwą ;d W ogóle muszę zrobic to samo z kandydatami z Chorzowa, trzeba w końcu wybrać ;d
tak naprawdę sens jest chyba tylko rozpawiać o Krupie, Makowskim i Gwizdaku. Reszta to "pozostałe małpki z cyrku". Podejrzewam że podobnie masz w Chorzowie.
@nama: no jasne że nie. Zawsze chodzę na wybory, nawet jeśli nie mam na kogo głosować. I tak w drugiej turze Duda vs. Komorowski oddałem głos nieważny jako rodzaj manifestacji.
@nama: teraz przeglądnalem chorzow i mam 4 kandydatów do wyboru, najbardziej skłaniam sie ku opcji Dariusza Olejniczaka bo jest wystawiony z jakiejś inicjatywy mieszkańców Chorzowa pytanie tylko czy ludzie ktorzy sa w tym komitecie popierają dofinansowanie tego s-----------o klubu jakim jest ruch chorzow bo jesli beda chcieli go finansować to niech ten kandydat wypieprza ;d
Jakieś przemyślenia? Ja zabieram się za czytanie co mają kandydaci ciekawego do powiedzenia.
#wyborysamorzadowe2018
Mój głos idzie na
Prowadzi Kurczok więc ostrzegam
Marcin Krupa - popierany przez PiS (obecny prezydent Katowic)
Jarosław Makowski - Zjednoczona Opozycja
Ilona Kanclerz - Śląska Partia Regionalna
Jarosław Gwizdak - Prawo
Teraz bym poszukal czy nie ma jakiś afer związanych z reszta ludzi bądź parti i bym wybrał najmniej szkodliwą ;d
W ogóle muszę zrobic to samo z kandydatami z Chorzowa, trzeba w końcu wybrać ;d
Komentarz usunięty przez autora
tak naprawdę sens jest chyba tylko rozpawiać o Krupie, Makowskim i Gwizdaku. Reszta to "pozostałe małpki z cyrku". Podejrzewam że podobnie masz w Chorzowie.
A gdyby każdy pomyślał na odwrót: a idę na wybory, bo każdy głos ma sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tracisz coś w sumie?
No cóż to moim zdaniem Makowski albo Kanclerz. Krupa niech idzie do d--y.