Aktywne Wpisy
CrazyHorse1849 +166
Zbliżają się #wybory i wypok po odpływie części użytkowników staje się tubą propagandową #konfederacja Smutne to.
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
apfi +65
Kupiłem seks-lalkę za prawie 2000 zł. AMA (ask me anything)
Mam 25 lat, mieszkam na emigracji w Niemczech i od 2 lat żyję samotnie w kawalerce, dlatego postanowiłem urozmaicić swoje ponure, prawiczkowe życie tą zabawką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc
Mam 25 lat, mieszkam na emigracji w Niemczech i od 2 lat żyję samotnie w kawalerce, dlatego postanowiłem urozmaicić swoje ponure, prawiczkowe życie tą zabawką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc
#danielmagical