Wpis z mikrobloga

@Simon3D: Lepsi są ci, co ciągle próbują podbijać piłkę i n---------ć z woleja, albo przewrotkami po każdej wrzutce. Zrobili z fify grę dla gimbusów w stylu fify street, a najgorsze jest to, że wielu się podoba gameplay. Ja nie twierdzę, że wcześniejsze granie na szybkich murzynów było fajne, ale poszli ze skrajności w skrajność. Sprinty złe, to zróbmy tak żeby obrońca z szybkością 50 doganiał Mbappe, bo ten ma piłkę
  • Odpowiedz
@woland9: da się grać wciąż na szybkich, ja tak przynajmniej gram i prawie w ogóle nie dośrodkowuję, po prostu budowanie akcji jakbym grał prawdziwym zespołem
  • Odpowiedz
@czlapka: Ja np. mam w sobie zakorzeniony Wengeryzm.

This is such a rare occurrence because this is Wenger’s style. His teams almost never score goals from distance. In fact, between 2006 to 2016 Arsenal have only scored 79 goals from outside the 18 yard box, an average of 7.9 goals per season. The exception to that rule was the 2009/10 Gunners who scored 18 goals from distance. If we take
  • Odpowiedz
@Simon3D: znajdź zespołu które nigdy nie strzelają z dystansu i nigdy nie dośrodkowywaną bo o tym była mowa. I zastanów się jak dużo jest takich zespołów
  • Odpowiedz