Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
- Nie macam psze pani, oglądam tylko..
- Tak, tak wszyscy tak oglądacie, potem chipsy pogniecione i nikt tego nie kupi.
W międzyczasie trafiam na charakterystyczną płaską powierzchnię z tyłu opakowania, która gwarantuje, że mój obiekt pożądania jest w środki.
- Dobrze, poproszę tę paczuszkę i już mnie nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
OMG MAME HOLOGRAMOWA KARTA
#kiedystobylo #chiochips #dragonball #gimbynieznajo, chociaż w sumie troche #gimbyznajo
@maaniek19
U mnie na zadupiu takich nie było, trzeba było walczyć o swoje :D podobnie z Big Milkami :D
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś za gówniaka, wziąłem od mamy bezbarwny lakier do paznokci z brokatem i pomalowałem jednego właśnie kapsla i wkręcałem dzieciakom że to edycja kolekcjonerska i co jakiś czas robiłem takiego wała i wymieniałem jednego zwykłego Pikachu czy innego pokemona na 15-20 innych xDDD
@KapturekTermokurczliwy: prawo jazdy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez moderatora
@maaniek19: dawno nie widziałem tak dobrego wstępu do opowieści jak ktoś został milionerem, zastanawiam się jakie inby robiłeś z drożdżówkami ;)