Wpis z mikrobloga

@Dindu_Nuffin: zgadzam się xD Kroję nim głównie pieczywo, większość warzyw i w ciul innych rzeczy. Po roku nadal bardzo ostry. Z jego "bliźniakiem" bez ząbków załatwiam w kuchni prawie wszystko. Używam jeszcze tylko jednego noża szefa kuchni do siekania, krojenia cebuli itd. poza tym.
  • Odpowiedz
@Dindu_Nuffin: @mr_hammerer: Kupiłem jakiś miesiąc temu ten nóż, ale do tej pory użyłem tylko raz w ramach testu. W czym Waszym zdaniem on jest lepszy od "gładkich" noży? Pewnie zachowuje długo ostrość, ale jeśli robię kanapki biorę zwykły nóż, którym pokroję pomidora, ale też ukroję i posmaruję chleb, jeśli sałatki to szefa kuchni, mięsa też tym nożem nie obrobię
  • Odpowiedz
@Dindu_Nuffin: o #!$%@?, panie! :D ostatnio po kilku latach używania mi się złamał i zanim mi doszedł nowy z allegro to byłem jak bez ręki. Ale się wycwaniłem i zamówiłem od razu dwa ~~!
  • Odpowiedz