Wpis z mikrobloga

"Powiedzieć wam ciekawostkę o Danielu?" "Wiecie co magical zrobił?" "Nie uwierzycie co gruby robi przed walką." Dobrze, że go jadą jak psa pod tymi shotami. On powiedział, że sam będzie brał, a teraz się pruje. Najbardziej mnie rozyebało jak wczoraj dzwonił do Wojtka żeby oskarżyć Tucznika o branie teścia. Lordoza czuje już, że im bliżej walki tym bardziej jest obsrany. Ale gdzie te jego treningi, co mówił, że on i Malczyński ciężko zapi3rdalaja? Bujdy na resorach, pewnie siedzi tylko w domu i nic nie robi i knuje jak tu wymyślić dobrą wymówkę.
#danielmagical #famemma #rafonix #patostreamy
eldo23 - "Powiedzieć wam ciekawostkę o Danielu?" "Wiecie co magical zrobił?" "Nie uwi...

źródło: comment_jHdV5AN5SqcalJ1T3dKRY4Ye9aK5EL53.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eldo23: Psychologia, im więcej lordoza pisze i wspomina o "obsraniu się" oznacza, że myśli o tym dużo, po drugie widać, że go to boli co ludzie piszą o tym obsraniu, ja bym go bardziej jeszcze podkręcał xd sądzę, że ziomek ma problemy z zaśnięciem i niekiedy lekkie ataki paniki przez stres.
  • Odpowiedz
@eldo23: debilu, on nie mówił ani słowa o teściu, widziałeś szota i pewnie nawet go nie oglądałeś. Magical boi się kuc dupska i brał jakiś słaby środek doustnie,nie wiem skąd żeś wytrzasnal tego treścia. Dorabiacie historyjki ładnie
  • Odpowiedz