Aktywne Wpisy
p0melo +43
Najlepszym dowodem na to jak zyebana jest branża IT są zarobki wszelkiej maści biznes analityków, scrum masterów i product ownerów. Najczęściej to są osoby nietechniczne, ludzie po socjologiach, kulturoznawstwie, psychologii, a ich zarobki równają się zarobkom inżynierów programowania. Dlaczego prawie nigdy nie spotkałem się z tym żeby osoby na tych stanowiskach miały background tech?
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na

Znacie jakieś teksty, którymi można uciszyć w sposób kulturalny (tiaaa... Wypok i kultura) poprzez zadanie niezręcznego pytania, po którym włączy się error i wyskoczy bluescreen osobie, która jest świadkiem jehowy?
Różowa ma w pracy jednego takiego, który irytuje ją swoją dwulicowością, która wśród nich jest chyba wysysana z mlekiem matki/ojca.
Może jacyś ex-członkowie tej sekty się wypowiedzą jakie pytania dla Was były zawsze najmniej wygodne?
#swiadkowiejehowy #bekazjehowych #religia #heheszki #kiciochpyta
źródło: comment_ER5JNFRO5kWoHnCZx0PIsjtGC8ey1m7c.jpg
Pobierz@Slothowy:
nie da się,
A mam takie pytanie bo mamy przykazanie "nie zabijaj" i czy palenie papierosów może podchodzić pod to przykazanie no bo przecież możemy zabić nie tylko kogoś ale i siebie, czy w takim razie to grzech. A oni zazwyczaj "uuu ale pan mądry może o tym porozmawiamy więcej" a ja wtedy. Tylko problem jest taki że to jest źle przetłumaczone bo powinno być "nie morduj"
Inna