@laaalaaa: do patologii mam sie dystansować i traktować tego jak heheszki? nope, nope, nope.
Nie atakuje tutaj żadnej płci, ale wydaje mi się, że w tym wypadku są heheszki, ale gdyby było w drugą stronę to byłby kwik. Faceci też mają tą tendencję, ale zauważalnie częściej niewiasty. Jednych i drugich traktować prądem, a przede wszystkim piętnować (-‸ლ)
@abelel: czlowieku czy ty sie dobrze czujesz? XD stwierdzasz patologie przez koszulke jaka ma na sobie dziewczyna? Sa zakochani to pewnie maja w dupie opinie innych, moze ubrali to dla beki po prostu. Nie zakochales sie nigdy? a tak bordo mowi za siebie.
polecam w wikipedii wpisac slowo patologia i przeczytac znaczenie. Tylko wyjmij kija z d--y bo ciezko bedzie usiasc przed komputrem. (✌゚∀゚)☞
@niochland: Nie zdazylo sie. Fajnie czasem ubrac takie same czapki zimowe z pomponem i wyjsc na spacer, porobic zdjecia bo zostaje fajna pamiatka. chodzi bardziej o to ze kazdy sobie chodzi ubrany jak mu sie podoba i innym osobom nie powinno to przeszkadzac. ¯\_(ツ)_/¯
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#zwiazki
to rak, ale polecam zastosować techniki na dziewczynach/żonach które na nas stosują. Wtedy kończy się księżniczkowanie i posiadanie zawsze racji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie atakuje tutaj żadnej płci, ale wydaje mi się, że w tym wypadku są heheszki, ale gdyby było w drugą stronę to byłby kwik. Faceci też mają tą tendencję, ale zauważalnie częściej niewiasty. Jednych i drugich traktować prądem, a przede wszystkim piętnować (-‸ლ)
polecam w wikipedii wpisac slowo patologia i przeczytac znaczenie. Tylko wyjmij kija z d--y bo ciezko bedzie usiasc przed komputrem. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@xgreetz: this
o ile takową posiadacie xD