Wpis z mikrobloga

@k8lin: O rany, też używam annabelle golden light i poległam kompletnie przy odcieniach pixie i lily lolo, a chciałam spróbować czegoś innego. Podczepię się pod twój wpis. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ragdolka: W życiu golden Cream jest odpowiednikiem Butter Cream xd To już prędzej bym go wrzuciła do sunny feirest fair, bo to żółte jest hohoh. eDew Kiss na Goldeny, kto to układał xD
  • Odpowiedz
@kwiatencja: ludzie z pixie to układali. Ja też butter cream wrzuciłabym do gamy sunny, ale to odpowiedniki na zasadzie najbliższych kolorow jakie mają, bo wiadomo że pixie jest duzo bardziej żołte niż AM. PS No ja przecież piszę- zeby sprawdzac od razu sunny i goldeny.
  • Odpowiedz
@ragdolka: na milion tysiecy nie wrzuciłabym Butter na Goldeny jeszcze Cream. to juz lepiej Creamy Natural chociaz tem jest bardziej neutralny, ale masło to ultra żółtko, na mnie bywa za żółty, a golden spoko. chyba pod żarówką to robili xD
  • Odpowiedz
@Beer_Is_Good_For_You: jezu przestańcie tak bóldupić, tylko diabła we mnie budzicie by takich trollować. Ja np już sie dawno pogodziłam z faktem, że na #drone wstawiają notorycznie drony i żyje ¯\_(ツ)_/¯ a takie wpisy jak opki to sporadycznie się mogą pojawić, uspokójcie dupska xD
  • Odpowiedz
@sillygiraffe: @k8lin: imo bierzcie te lunar i rich beige, one są w neutralnej gamie pixie, czyli są najbliższe goldenom am, bo żółtki pixie są faktycznie za żółte w stosunku do goldenów am. Jasne odcienie kiepsko przyporządkowali, ale ciemniejsze chyba są ok. Prawda jest taka, że goldenom AM wśrod pixie bardziej odpowiadają neutrale
  • Odpowiedz
@sillygiraffe: ja mam z pixie odcień bardziej żólty niz moja cera i bardziej żółty niz w AM i tak mi to ożywia cerę, wygląda na dużo zdrowszą każdemu kto ma cerę ciepła radze wziąc od nich coś neutralnego i coś żółtego/oliwkowego na próbę
  • Odpowiedz