Chwila, która musiała prędzej czy później nadejść: w najbliższą sobotę o 13:00 na torze w Rawiczu zaliczę debiut w zawodach amatorskich w meczu Rawicz - Ostrów Wlkp. ( ͡°͜ʖ͡°) Sprzęt gwizda, yno jeździec... no właśnie. Nigdy nie jechałem we 4 spod taśmy, będzie ciekawie xD Po nocach śni mi się pierwszy łuk, a w jaki sposób? Zobaczycie na filmie poniżej (⌐͡■͜ʖ͡■) #zuzel #mirekzuzlowiec
@nabalama: on raczej chciał mieć karierę na poziomie Woryny, ulubieniec Rybnika, ale wiadomo, nie ten budżet i nie te umiejętności (brak jazdy w młodzikach zadecydował)
@Orbes: @Olek188: @munchkin: @Jordas: @Gixaar: @kondziik: @Ukasz8: @maros: @neerg_ylno: Dzięki za słowa wsparcia! @calka: Piotrek Dym to żywa legenda rawickiego żużla ( ͡°͜ʖ͡°) @czogusiowy: Smutna historia, ale zawsze są zawody amatorskie, znacznie więcej luzu i zabawy niż w profesjonalnym speedwayu :) @kondziik: Po wielu latach obserwacji ciężko się z Tobą nie zgodzić :) @
@cinek687: Hmm, sumienie mnie gryzie, że na ani jednym meczu Byków nie byłem w tym sezonie, może się skuszę przejechać do Rawicza odkupić winy. A po ile bilety i czymu tak drogo? ;)
@cinek687 powodzenia, kończ zawody zdrowo i oczywiście wołaj do filmiku. Też mi się marzyła jazda na żużlu, ale musiałem odpuścić z powodu skomplikowanej sytuacji w rodzinie (mama mi nie pozwoliła)
Sprzęt gwizda, yno jeździec... no właśnie. Nigdy nie jechałem we 4 spod taśmy, będzie ciekawie xD
Po nocach śni mi się pierwszy łuk, a w jaki sposób? Zobaczycie na filmie poniżej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#zuzel #mirekzuzlowiec
Dzięki za słowa wsparcia!
@calka: Piotrek Dym to żywa legenda rawickiego żużla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czogusiowy: Smutna historia, ale zawsze są zawody amatorskie, znacznie więcej luzu i zabawy niż w profesjonalnym speedwayu :)
@kondziik: Po wielu latach obserwacji ciężko się z Tobą nie zgodzić :)
@
@LegoCiemnyLas: Zapraszam, chętnie zbiję piątkę po zawodach :)