Aktywne Wpisy

DiscoPoloinfo +19
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
źródło: edyta-folwarska-olsniewa-na-planie-nowej-edycji-discostar---jej-stylizacja-robi-furorejpg
Pobierz
suzaku0 +1067

Siemka Mireczki!
Od lat grzebie się w sprzęcie i napisałem narzędzie ułatwiające diagnozę i naprawę. Jest to mały pakiet programów zamknięty w brzydkowyglądającym okienku konsoli z pasywno agresywnym interfejsem.
A nazwałem go: R--------l Laptopa 4
Program pomógł mi i moim kumplom zarobić parę groszy i chciałbym go dalej rozwinąć do wersji 5
W planach:
- przepisać program od nowa aby użytkownik miał możliwość dodania własnych narzędzi
- Przetłumaczenie na angielski
- może trochę ugrzecznię interfejs
- modyfikacja plików instalki żeby nie szukać po konsolowemu c: dir
- dodanie mini gier żeby nie stresować się jak wszystko zawiedzie
- stworzenie kanału na youtube z instrukcjami video
Co sądzicie abym wrzucił pomysł rozwoju tego projektu na wspieram.to lub polak potrafi - czy miałby to pozytywny odbiór?
Pisanie kodu i przegladanie netu na C2D jeszcze daje radę ale już nagranie obrazu z pulpitu z włączonym virtualboxem odpada. Myśle o upradzie kompa płyta z jakąś i5 no i trochę wiecej niż 3GB Ramu
Proces jest czasochłonny a jak wiadomo programistę trzeba podlewać kawą i karmić pizzą :)
edit: dobra już dotarłem w filmiku ze to wszystko na batach jeździ :P