Wpis z mikrobloga

@pieczarrra Rosamonte, dla mnie ona w smaku ma wręcz nutki słodyczy :) Generalnie wszelkie argentyńskie są delikatniejsze w smaku. Co do goryczki - kwestia przyzwyczajenia się do danego smaku. Zawsze możesz sobie przecież dosłodzić, to nie zbrodnia :)
@pieczarrra: Jak nie przeszkadza Ci pył, to polecam marki urugwajskie, np. Del Cebador, albo Canarias Especial - w nich nie tylko nie ma dymu, ale też nie ma goryczki. Są łagodne w smaku, ale dość mocne w działaniu. jedna wada to ten pył, ale spokojnie można to parzyć, wystarczy sypać mniej suszu do naczynka.
@pieczarrra: Z naszej strony polecamy Soul Mate - organiczna, suszona gorącym powietrzem oraz Verde Mate - również bezdymna, do tego ma soczyście zielony kolor i jakby trawiasty posmak, a do tego jest dość grubo mielona i ma mało pyłu. jakby coś to wpadaj na www.poyerbani.pl, z kodem "mirkiwykop" otrzymasz 10% rabatu.