Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie do damskiej części portalu. Sytuacja dla mnie stresująca, moja dziewczyna od dwóch dni ma 'dziwne uczucie w jajnikach' jakkolwiek to nazwać. Twierdzi, że mogą być to początkowe objawy ciąży (kiedyś tak miała). Nigdy nie skończyłem w środku, wyczytałem, że do zapłodnienia wcale nie musi być wytrysku, ale szansa na to jest bardzo znikoma. Wczoraj sprawdziła te kalendarzyki i stwierdziła, że nie ma się czym martwić, bo dni płodne miała dużo wcześniej. Dzisiaj jednak czuje się 'słabiej'. Jest w ogóle jakakolwiek realna szansa, że jest w ciąży? Czy takie 'odczucia' to normalne? Troche #przegryw ze pytam o to na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale nie jestem gotowy na ojcostwo i sytuacja jest dla mnie bardzo stresująca, bez wspomagania się lekami na uspokojenie pewnie wsadziliby mnie w kaftan.
#rozowepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 50
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@OddajButa123: Jeśli chodzi o edukację seksualną to wy gadacie rzeczy o których średnio macie pojęcie jeśli dziewczyna ma regularnie okres przez dłuższy czas i przestrzega się kalendarzyka oraz mężczyzna nie kończy w środku to ryzyko ciąży wynosi mniej więcej tyle ile podczas używania prezerwatyw.Wystarczy sprawdzić badania, inna kwestia że są ludzie którzy nie przestrzegają kalendarzyka i stosują metodę stosunku przerywanego.Dlatego ludzie demonizuja tą metodę przez to że inni myślą że przy
  • Odpowiedz