Wpis z mikrobloga

Wróciłem do Polski, jest niesamowicie, trochę zimno tutaj, ale trzeba będzie jakoś to przeżyć, najbardziej będą mnie męczyć zimowa jazda samochodem po ekspresówce gdzie ludzie będą blokować jedyny pas z 60 kmh.
Mam ogromne plany jesli chodzi o programowanie i nie tylko w tym, bo chce uderzyć w sport, z 85 schudłem do 80 kg przy tej samej masie mięśniowej, jest dobrze i chce nauczyć się jednego języka więcej francuskiego na tę chwilę w jakimś kolegium lub u prywatnego nauczyciela.
W programowaniu przez pierwsze miesiące planuje zagłębić się w open CV z python i cpp, opanować Linuxa bo daje to olbrzymie możliwości, może rasberry pi dojdzie, myślę o tym, ale to na sam koniec, po tym wskakuje od razu w .net/.net core na średni poziom zaawansowania i styczeń, luty, planuje mieć już ciekawy projekt, prawdopodobnie z jednym użytkownikiem z Wykop, jeśli się wszystko uda, albo własny i dalej pójść do jakiej fajnej rozwijającej się firmy łączącej różne dziedziny jak informatyka i automatyka, lub zostać przy inżynierii oprogramowania. Jestem teraz również po tym czasie spędzonym za granicą otwarty na pracę w języku angielskim, jeśli ludzi są otwarci to wszystko da się zrobić. To na razie tyle, obok są jeszcze inne rzeczy do załatwienia, ale to już zostawię dla siebie. #przemyslenia #pisanie #plankowanie #oswiadczenie
  • 2