Wpis z mikrobloga

Wszyscy ochoczo śmieszkują na mirko, lecz prawda jest taka, że w większości siedzą tu smutni ludzie. Jedni nie mają dziewczyn, drudzy mają problemy z akceptacją własnej mordy. Niedowartościowane dziewczyny szukające atencji. Przede wszystkim masa samotnych ludzi, dla których mirko jest miejscem, gdzie codziennie spędzają wieczory. Inni, jak ja ostatnio, spędzają całe dni. Modlę się za Was wszystkich, żebyście znaleźli wartościowych ludzi w życiu. Mam nadzieję, że gdy wejdę tutaj za dwa lata, nie będę widział nicków z teraźniejszego okresu.
#przegryw #takaprawda
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@priveth: Mój zawsze zobaczysz. Nigdy nie zostawiałam mirko, nawet gdy było lepiej. Jedyne co zostawiłam to nocną, bo już jest mało osób ze starych nocnych i nie czuję tego.
  • Odpowiedz
@priveth: od dawna już milczał w wykop i na fb, więc jakoś mnie jego nieobecność nie dziwiła. mieszkamy w innych miastach, pół roku temu miałem do niego sprawę i kiedy nie odpisywał mi przez dwa miesiące, w końcu napisałem do jego kuzynki. no i powiedziała mi, że w jesień spadł z rowerka. nawet podlinkowała do artykułu jakiegoś lokalnego portalu. 180 na liczniku i wymusiła na nim śmieciarka, więc od razu
  • Odpowiedz
@priveth: Odkąd powstał "cywilny" Internet, ludzie zawsze lubili sobie w miarę anonimowo pogadać, powymieniać opinie czy po prostu sobie pośmieszkować. Najpierw swoje złote czasy miały grupy dyskusyjne, potem wszelkie fora, blogi, dziś namiastką tego są grupy na FB i... to w zasadzie niczym nie różniło się od Wykopu. Każde z tych miejsc miało swoją specyfikę, charakterystyczne dla siebie podziały, typ poczucia humoru. Każde z nich musiało mieć też jakiegoś dyżurnego
  • Odpowiedz
@priveth: wykop to s---------e miejsce w których wszyscy się nakręcają żeby być jeszcze bardziej s----------m. Dlatego tez jest tak dużo ekstremalnych komentarzy, każdy chce zwrócić na siebie uwagę. Osobiście mam tego dość i mocno rozważam usunięcie konta. Bo może i spędzacie tylko tu czas, ale na pewno nie polepszacie sobie jakości życia.
  • Odpowiedz
@priveth a ja nie jestem ani samotny, ani nieszczęśliwy, jednakże przykro mi patrzeć, co technologia zrobiła z młodym pokoleniem, po części także moim. Niesmiali chłopcy, często gnojeni w podstawówce, bądź szkole, kiedyś bardzo często zmieniali się na plus w szkole średniej, trafiając na normalne towarzystwo. Mierzyli również siły na zamiary - nie wyglądam, jak Brad Pitt, nie oczekuję modelki. Teraz zamykają się coraz bardziej za ekranem telefonu/komputera i oczekują siks z
  • Odpowiedz
@priveth Mireczku, siedzą i żonaci i dzieciaci, jest ogólnie przekrój przez społeczeństwo, pewnie byś znalazł przedstawicieli większości zawodów i uczelni i stanów.
Proponuję czytać wartościowe interesujące Cię tagi (u mnie to głównie motoryzacja ale czasem android, telefony, dla rozrywki heheszki ) . A znaleziska na głównej to w niektóre dni zwiastun apokalipsy i kończącego się świata (zabiła, ukradł, oszukali, skradziono, strzelano, zadźgał, nawołuje do strzelania)
  • Odpowiedz