Pomocy Mirki ! Jako ze jestem #rozowypasek to robię głupie rzeczy np. Przyklejenie mega silnie trzymającego magnetycznego krążka do komórki. trzyma on komórkę w pozycji pionowej kiedy używam aplikacji z nawigacja w samochodzie. Zamiast na cover to ja prosto na komórkę. Myślałam ze klej trzyma jak naklejka a tu c--j. Trzyma mocno jak inflacja w Polsce.. Chad nie dał rady odkleić paluchami mimo maksymalnego napięcia bicepsow i trajsepsow, nożem się porysuje, co zrobić ??????? #telefony #pomocy
@Kashhh: podgrzewaj suszarką i spróbuj delikatnie podważyć jakąś plastikową łopatką, ale nie kartą kredytową bo ma dość ostre krawędzie, bardziej takie rzeczy jak silikonowe packi do ciast czy coś ( ͡°͜ʖ͡°)
@CancerLight: jesteś niemiły dla mnie nawet nie wiem dlaczego @restecp: @nietopies: dzięki spróbuje , chociaż czasem się nagrzewa komórka a ten j----y krążek jak trzymał tak trzyma ..
Jako ze jestem #rozowypasek to robię głupie rzeczy np. Przyklejenie mega silnie trzymającego magnetycznego krążka do komórki. trzyma on komórkę w pozycji pionowej kiedy używam aplikacji z nawigacja w samochodzie. Zamiast na cover to ja prosto na komórkę. Myślałam ze klej trzyma jak naklejka a tu c--j. Trzyma mocno jak inflacja w Polsce..
Chad nie dał rady odkleić paluchami mimo maksymalnego napięcia bicepsow i trajsepsow, nożem się porysuje, co zrobić ???????
#telefony #pomocy
@restecp: @nietopies: dzięki spróbuje , chociaż czasem się nagrzewa komórka a ten j----y krążek jak trzymał tak trzyma ..