Aktywne Wpisy
Badyl69 +120
#urodziny #pijzwykopem #wykopjointclub
Dziś mam urodziny. Dla odmiany pierwszy raz od 38 lat spędzam ten dzień całkowicie sam... Trochę przypadek ale jestem przygotowany aby było inaczej niż zawsze.
Daj plusa abym jednak nie czuł się samotny.
Dziś mam urodziny. Dla odmiany pierwszy raz od 38 lat spędzam ten dzień całkowicie sam... Trochę przypadek ale jestem przygotowany aby było inaczej niż zawsze.
Daj plusa abym jednak nie czuł się samotny.
hansoloxd +1622
No i na tym się pretensje skończyły xD Daj plusa, a zawołam za rok (2.02.2025) z podsumowaniem jak zestarzał się ten wywiad i gdzie teraz jest Kanał Zero i czemu się nie udał #heheszki #kanalzero #bekazpisu #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
X2
Tylko, że to też nie jest uczciwe zestawienie, bo 400 KM z dwóch litrów to wielkie wysilenie tej jednostki. R-ka ma 310 IIRC.
Wolałbym 400km silnik elektryczny
Mnie osobiście drażni to opędzanie się od turbobenzyn jak diabeł od święconej wody. Jeździłem wolnossakami i jest to gówno, nieważne, czy mają 1,5 czy 2 litry. I mowa o zwykłych samochodach, a nie potworach z silnikami V8, palącymi 100l/100 km ;)
Produkowanie samochodów pod kątem siódmych właścicieli za 15 lat się skończyło. Pierwszy właściciel ma w nosie, co ten
@ppqa: a mnie drażnią mity na temat spalania większych jednostek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak uczciwie to średni sens ma porównywanie dużych silników wolnossących z małymi turbo, bo te pierwsze występują obecnie incydentalnie. I też chyba mało kto je aktywnie rozwija.
Dlatego obecny front walki to małe wolnossące lub małe turbo i tu zawsze opowiem się za tymi drugimi.