Aktywne Wpisy

Teemcio +80
Pompka prokurator Szeliga odjvbany jak szczur na otwarcie kanału z żoną trenera
Plujesz - plusujesz
#famemma #szeligaruchazony #primemma
Plujesz - plusujesz
#famemma #szeligaruchazony #primemma
źródło: IMG_1035
Pobierz

Wspaniałe jest w Nim to, że jest sprawiedliwy. Dlatego do nieba trafiają tylko najlepsi, najczystsi, prawdziwa elita świata. Istoty, które mają szczęście żyć wiecznie z bezbłędnym Stwórcą Świata, muszą na to zasłużyć.
Żeby zbawić duszę, musisz stać się świętym! Nie ma miejsca na grzechy, jeśli chcesz żyć wiecznie z nieskazitelnie duchowo czystym Bogiem. Krew Jezusa zmyje z Ciebie grzech przez sakrament spowiedzi, ale co z tego, skoro wrócisz do grzechu. Oznacza to, że nie postawiłeś Boga na pierwszym miejscu w swoim życiu i tak naprawdę nie wybierasz zbawienia. Dusza po śmierci trafia do miejsca, które człowiek wybrał za życia.
Jeśli wybierasz zło, to licz się z tym, że trafisz do piekła, do miejsca, gdzie są najwięksi przegrani tego świata, do obrzydliwego miejsca, moralnej zgnilizny pełnej niepojętego dla ludzkiego rozumu cierpienia, ze świadomością, że ten straszliwy ból będzie trwał wiecznie.
Bóg zawsze zwycięża, ja wybieram Boga, bo też chcę zwyciężyć, natomiast jeśli wybierasz zło, wybierasz przegranego szatana który, póki jeszcze może, chcę zabrać ze sobą jak najwięcej ludzi, nienawidzi nas, ponieważ Bóg nas kocha i jesteśmy jego dziećmi.
Wszyscy jesteśmy powołani do świętości, ale nie każdemu się uda. Jeśli masz choć trochę wiary, jesteś wielkim szczęściarzem, bo Bóg dał Ci wielką szansę, a Ty masz ją wykorzystać!
Nie wahaj się i postaw w swoim życiu Boga na pierwszym miejscu!
Niedługo ciała nas wszystkich umrą, a dusze trafią na zawsze do miejsca, które wybraliśmy tu za życia.
Wybierzmy Boga!
#chrzescijanstwo #katolicyzm #wiara #kosciol #religia #mirkomodlitwa #mikromodlitwa #przemyslenia
@QuisUtDeus:Ateista po śmierci staje przed Sądem Bożym, św. Piotr wzywa Lucyfera aby go zabrał do piekła. Diabeł zaczyna oprowadzanie. Wchodzą do piekła a to się okazuje wspaniały hotel, ze wszystkimi wygodami.
Jeśli tak to gratuluję, jak chcesz to potrafisz!
"Niedługo ciała nas wszystkich umrą, a dusze trafią na zawsze do miejsca, które wybraliśmy tu za życia."
Miałem kiedyś duszę ale sąsiadka potrzebowała coś wyprasować i nigdy nie oddała.