Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#pcmasterrace #komputery #chwalesie
Pozdrawiam
PS. Dziękuję, od małego k----a marzyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MaxDamage: to co na zdjęciu mniej więcej tak. Do tego jeszcze klawiatura, obudowa, monitor, fotel, ok 15k
Komentarz usunięty przez autora
Módl sie nad stabilnością XD
To ja do swojej i7 8700k i gtx 1060 GTX balem sie taki szajs w--------c jeszcze z 4 miesiecy temu :D
Aio to straszna lipa swoją drogą, zwłaszcza dawanie na samo cpu (chociaż to intel to ch wie :D). To grafikę się przedewszystkim woduje, szczególnie nvidie bo to tatałojstwo nie dość że wyje to i tak pada od wahań temperatur. Procesor nawet na słabym chłodzeniu ciężko ubić. No i bardzo mało osób zwraca uwagę na temperatury na sekcji zasilania procka,
@wstawajzs: zawsze jest numlock na klawiaturze, jak sie podświetli po włączeniu kompa, znaczy, że płyta wstała.
Rzadko spotykam się ze spalonym procesorem, jest mnóstwo zabezpieczeń teraz i sposobów monitorowania temperatur. Karty graficznej ubitej w ten sposób nie widziałem ale fakt jest jeden: gry