Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
Serpentens +107
Kiedyś uważałem Gothica 3 za czarną owcę w całej serii. Kompletnie różnił się od poprzedników - brak wyraźnie zarysowanego głównego wątku fabularnego, odejście od podziału na rozdziały, brak możliwości formalnego dołączenia do gildii, taki trochę TES w świecie Gothic. Do tego dochodziły koszmarne jak na tamte czasy wymagania z kosmosu i masa błędów.
Jednak wraz upływem czasu i wprowadzonych poprawkach uważam że to najbardziej grywalna gra z serii jeśli chodzi o swobodę
Jednak wraz upływem czasu i wprowadzonych poprawkach uważam że to najbardziej grywalna gra z serii jeśli chodzi o swobodę
To są te obiektywne i niezależne media, którymi tak wielu podnieca się na wykopie?
Repbulika to jedno z mediów które najgłośniej krzyczało o ACTA 2, a teraz sami cieszą się z prób cenzury, HIPOKRYCI
A w artykule:
"dystrybutor filmu na chama, na siłę, chce by każde kino grało tę chałturę"
"Zatroskana losem szmatławca wp.pl zadzwoniła do Centrum Kultury"
i najlepsze:
Super #!$%@? że zadecydowaliście za nas.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #film #tysiacurojenniezaleznychmediow
Nawet wygląda jak niepełnosprawny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na początku miałem wyrąbane, ot pewnie będzie kolejny polski film oparty na kontrowersji, nic specjalnego, takie rzadko wychodzą dobrze, obejrze kiedyś na fał ha esie i ocenię
teraz już mam bilety kupione xD