Wpis z mikrobloga

Telewizja Republika: Tak trzymać! Kolejne miasto nie puści szmacianego filmu "Kler"
To są te obiektywne i niezależne media, którymi tak wielu podnieca się na wykopie?
Repbulika to jedno z mediów które najgłośniej krzyczało o ACTA 2, a teraz sami cieszą się z prób cenzury, HIPOKRYCI

A w artykule:
"dystrybutor filmu na chama, na siłę, chce by każde kino grało tę chałturę"
"Zatroskana losem szmatławca wp.pl zadzwoniła do Centrum Kultury"

i najlepsze:

Ten film jest największym gniotem artystycznym, o treści która jest po prostu kłamliwa. Więc dobrze by było, by oglądało go jak najmniej ludzi w Polsce**

Super #!$%@? że zadecydowaliście za nas.

#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #film #tysiacurojenniezaleznychmediow
saakaszi - Telewizja Republika: Tak trzymać! Kolejne miasto nie puści szmacianego fil...

źródło: comment_DdqnYSZUcGGWMyOApYDKzFYRT16PmbwL.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
@saakaszi: "Kler" robi robotę jeszcze przed wejściem do kin. Nie dość że obnaża słabość rzekomo wszechpotężnego Kościoła, który nagle zaczyna trząść się ze strachu, to jeszcze ujawnia dwulicowość środowisk okołokatolickich, wcześniej wycierających sobie gęby wolnością, a teraz przyklaskujących cenzurze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@saakaszi: Gdybym napisał taki sam tekst, zamieniając niektóre słowa: |Katolicka antyinteligencja psioczy, że oto kolejne miasto nie puszcza szmacianych lekcji religii w szkołach. Biedolą, płaczą i ... kłamią. A było to tak!| To by mnie bolszewickie media zlinczowały. Ot, moralność Kalego.
  • Odpowiedz
@saakaszi: ten cały hajp na ten gównofilm spoowdował, że chyba nawet ja się na to wybiorę - z góry "dzięki" za zmarnowanie przez Was tych pieniędzy, debile.
  • Odpowiedz
@Ranger: dokładnie mam to samo xD
na początku miałem wyrąbane, ot pewnie będzie kolejny polski film oparty na kontrowersji, nic specjalnego, takie rzadko wychodzą dobrze, obejrze kiedyś na fał ha esie i ocenię
teraz już mam bilety kupione xD
  • Odpowiedz