@JAI2L9LAD: pokaż te komentarze nawołujące do karania śmiercią pedofili i tych samych użytkowników którzy komentują p-------w w kościele. J---ć prądem wszystkich p-------w, prawaków czy lewaków ale wyrabianie opinii na daną grupę społeczną przez jakiś tam odosobniony komentarz czy brak komentarza jest skrajnie bezsensowny.
@JAI2L9LAD: Słowo p-------a działa na tłuszczę jak płachta na byka. Na informację o morderstwie nie reagują nawet w połowie tak żywiołowo jak na newsa, że ktoś coś zrobił dziecku, chociaż nie trzeba być żadnym doktorem filozofii, żeby ogarnąć, że najgorszą zbrodnią jakiej może dokonać człowiek jest morderstwo. ¯\_(ツ)_/¯
@JAI2L9LAD: No ale wiesz, jednak co by się nie działo to taki p-----l z ulicy stalkuje, śledzi albo starannie wyszukuje swoje ofiary. Jest w tym jakaś motywacja, zboczenie albo skrzywienie psychiczne. W przypadku duchownych sytuacja jest trochę inna bo dzieci same przychodzą do kościoła i bądź co bądź mogą trochę księdza prowokować. Co innego ukarać złodzieja który napadł na bank po wielogodzinnym planowaniu a co innego złodziejaszka który urwał winogrono
@JAI2L9LAD: @kuklinsky: jestem prawakiem, nie jestem katolikiem chociaż rzygam już tą "beką z katoli". Kara śmierci dla wszystkich p-------w, bez wyjątku. Z tą hipokryzją to bym jednak uważał, nie wiem czy wśród lewactwa nie znajdzie się przynajmniej taki sam odsetek hipokrytów jak u prawactwa...
@JAI2L9LAD jestem "prawakiem", zwolennikiem kary śmierci, jednak uważam, że karani powinni być nią tylko mordercy. Pedofile dokonujący czynów karalnych powinni bez względu na: rase, narodowość, płeć, wyznanie, orientację czy profesje, powinni być pietnowani, oznaczani (najlepiej na czole), kastrowani i zmuszani do pracy na rzecz odszkodowania dla swoich ofiar. Nieistotne czy to ksiądz czy nie ksiądz. To moje zdanie ale wiem, że podziela je wielu "prawaków".
Przeglądając ostatnio i szukając właśnie takich komentarzy nie znalazłem nic ale w innym przypadku już dają upust i łamią piąte przykazanie.
#bekazkatoli #neuropa #4konserwy #bekazprawakow
J---ć prądem wszystkich p-------w, prawaków czy lewaków ale wyrabianie opinii na daną grupę społeczną przez jakiś tam odosobniony komentarz czy brak komentarza jest skrajnie bezsensowny.
@JAI2L9LAD:
Słowo p-------a działa na tłuszczę jak płachta na byka. Na informację o morderstwie nie reagują nawet w połowie tak żywiołowo jak na newsa, że ktoś coś zrobił dziecku, chociaż nie trzeba być żadnym doktorem filozofii, żeby ogarnąć, że najgorszą zbrodnią jakiej może dokonać człowiek jest morderstwo. ¯\_(ツ)_/¯
Co innego ukarać złodzieja który napadł na bank po wielogodzinnym planowaniu a co innego złodziejaszka który urwał winogrono
@Nidor: Skąd taka pewność?
@Nidor: No zależy. Czy te zamarznięte komórki są życiem? Czy masturbacja s--s stosunkiem poza małżeńskim?
@CynicznyMarksista: mnie nie pytaj, to nie ja straszę pójściem do piekła.
@Nidor: Kiedy w człowieku pojawia się dusza?
@Nidor: Niby tak, ale jednak bie wolno...
Pedofile dokonujący czynów karalnych powinni bez względu na: rase, narodowość, płeć, wyznanie, orientację czy profesje, powinni być pietnowani, oznaczani (najlepiej na czole), kastrowani i zmuszani do pracy na rzecz odszkodowania dla swoich ofiar. Nieistotne czy to ksiądz czy nie ksiądz.
To moje zdanie ale wiem, że podziela je wielu "prawaków".
@JAI2L9LAD: Linkuj do wypowiedzi poszczególnych osób na oba tematy.
(Chyba że masz urojenia i generalizujesz to wtedy nie).
Komentarz usunięty przez moderatora
@JAI2L9LAD: xDddddddddd