Jak dla mnie najlepszy tekken, wracam często a i tak już zapomniałem o tym epickim intro którego chyba nigdy nie przewinąłem. Nie pamiętam bym kiedykolwiek odblokował wszystkie postacie, pewnie dlatego że grałem bez karty pamięci albo zawsze "na dwóch" a teraz muszę podjąć się tego zadania na emulatorze :P https://www.youtube.com/watch?v=IsvtUxEFQaU #gry #staregry #retrogaming #playstation #psx
@SiemkaKtoPeeL: najgorzej to było odblokować boskonovicza, chyba z 4 razy trzebabyło przejść tą bijetke w stylu duble dragon (idź w lewo i bij wszystkich) tekken force mode, najlepsza postać to Gon, który też miał swoją grę na snesa wcześniej, jak się im nauczyłeś greać to rozwalałeś wszystkich, osobiście zawsze grałem Xiaoyu
@nightrain: To ja tego chyba nigdy nie przeszedłem :D Ja zawsze Lawa wybierałem i tymi "kręciołkami" podwójnymi niszczyłem wszystko krzyżyk + kółko dwa klawisze do zwycięstwa :P
@SiemkaKtoPeeL: pamietam jak miałem go na płycie demo razem z konsolą. Nie można było grać na dwóch, były tylko trzy postacie i jedna, albo dwie walki wiec z kumplem graliśmy kto szybciej przejdzie :-)
@SiemkaKtoPeeL: obczaj sobie tekken 3 online, kiedys bylo community ktore gralo regularnie a teraz jak jest tekken 7 to nie wiem, sa nawet mecze na yt nagrane
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link