#cichopyta #komputery #laptopy #dell Mireczki mam pytanie, ostatnio kupiłem sobie nowego laptopa Dell Inspiron G3, czy jest jakaś do niego stacja dokująca lub inny bajer co pozwoliłby mi w domu bardzo łatwo i szybko podłączyć go do monitora, klawiatury itp? Widziałem takie rozwiązania w Asusie co się załatwiało takie coś przy pomocy jednego kabla. Czy są takie urządzenia dla della lub uniwersalne w normalnej cenie? Dzięki już na wstępie za wszelkie informacje mireczki(づ•﹏•)づ
@rezydenttomek: Jako, że nie jest to Latitude ze złączem na stację dokującą musisz się posiłkować półśrodkami jak to co kolega wyżej Ci podał.
Przy czym to za dwie stówy od i-teca jest na USB C (opisują jako Thunderbolt). A takowego w swoim cudzie nie masz. Pytanie czy przez przejściówkę na stare USB to się dogada.
@rezydenttomek: Cześć G5 nie obsługują żadnych stacji obecnie dostępnych na rynku. Możliwe, że G3 mają podobnie. Zalecam przetestować to przed zakupem.
Mireczki mam pytanie, ostatnio kupiłem sobie nowego laptopa Dell Inspiron G3, czy jest jakaś do niego stacja dokująca lub inny bajer co pozwoliłby mi w domu bardzo łatwo i szybko podłączyć go do monitora, klawiatury itp? Widziałem takie rozwiązania w Asusie co się załatwiało takie coś przy pomocy jednego kabla. Czy są takie urządzenia dla della lub uniwersalne w normalnej cenie? Dzięki już na wstępie za wszelkie informacje mireczki(づ•﹏•)づ
Przy czym to za dwie stówy od i-teca jest na USB C (opisują jako Thunderbolt). A takowego w swoim cudzie nie masz. Pytanie czy przez przejściówkę na stare USB to się dogada.