Wpis z mikrobloga

jak mnie wnerwia sytuacja jak ktos jedzie rownolegle do mnie i chce zmienic pas na moj to zamiast przyhamowac i spokojnie zjechac za mnie, tym bardziej ze nikt nie jedzie za mna to #!$%@? przyspiesza i wciska sie na chama przede mnie zajezdzajac mi droge, jeszcze czesto bez kierunkowskazu...

jak ja nie trawie takich dzbanow no specjalnie teraz jezdze ludziom na zderzaku zeby nie robic miejsca na wcisniecie sie takim frajerom a jak jakis widze ze juz probuje to #!$%@? to myk noga na gaz i go blokuje lol a niektorzy to tacy sa ze i tak mimo to sie wbija przede mnie nawet ryzykujac #!$%@? zderzak xd

#gorzkiezale #gownowpis #samochody #motoryzacja
gnt_1 - jak mnie wnerwia sytuacja jak ktos jedzie rownolegle do mnie i chce zmienic p...

źródło: comment_vyyUUfKTOuHFcAFo2fKeQCOqVphIBgPj.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@gnt_1: Jeśli zaraz ma zjechać i ci przyhamuje przed nosem to jest dzbanem.

Jeśli nie to zastanów się przez chwilę. Jeśli obok ciebie jest auto i jedziecie z tą samą prędkością, a przed autem na prawym pasie jest wolne miejsce, to łatwiej jest:
- rozpędzić się i wjechać przed nie a potem powoli wyhamowywać
- lekko przyhamować by auto na prawym pasie było z przodu - ryzyko tamowanie lewego pasa i
  • Odpowiedz
@cwlmod: ziomek jakos ja bez problemu spokojnie sobie zwalniam i wjezdzam za samochod, a patrzec w lusterka trzeba za kazdym razem jak robisz jakis manewr
  • Odpowiedz