dziwna sytuacja. Skonczyl mi sie ostatni boost 1000coinsów za mecz i wykupilem nastepny ale juz 200. I gram sobie meczor a tu po nim patrze i dostalem plus 1000 coinsow. Jakis bug czy cos sie skumulowalo dziwnie? #fut #fifa19
@IceGoral: raczej dostalem info, ze coin boost po prostu sie skonczyl a nawet jakby to byla taka jak mowisz to juz zagralem ze 3 mecze i dalej jest. Mozliwe ze sie skumulowalo jak kupowalem wczesniej, konczy sie za 9 meczow to zobacze wtedy
@IceGoral: nie mam pojecia, raczej kupowalem pojedynczo ale to zobacze po 9 tych meczach co zostaly. Raczej watpie zebym mial go w nieskonczonosc ( ͡°͜ʖ͡°)
@IceGoral: No i sprawa się rozwiązała, prawdopodobnie albo dodałem 2 razy z rzędu boost do 1000 albo nie odjęło mi jak wychodziłem z meczów offline by wbić lojalność. Już mi teraz idzie bonus 200 coinsów teraz.
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
#fut #fifa19